Aranyozott Kaleidoszkóp
Az item segít abban, hogy az itemeidet megmentse, mikor olyan helyen jársz, ahol nincs keep-inventory. Ez az item fogyó eszköz. Minden halál után egy ilyen kaleidoszkóp eltűnik a leltáradból. Ez az item két fontosabb lootból áll, amiket az Ősi Városban lehet megtalálni. Az egyik a "Motorosbanda Gyűrű" a másik pedig az "Arany Eljegyzési Gyűrű". A harmadik item a "Tükör " ami bármelyik mobból eshet bármikor. Ebből a kettőből kapod meg a "Mitril Rudat". A harmadik fontos item a "Tükör " ami bármely mobból eshet. 1 Mitril Rúd + 5 Tükör = 1 Aranyozott Kaleidoszkóp.Talizmánok
Ezen itemek gyakorlatilag egyszer használatos (vagyis használat után eltörik az item) rövid ideig tartó buffok. A hatásuk a státuszokat erősítik. Összesen 6 féle Talizmán van, amik főleg dungeonokból esik. A "lootok" menüben megtalálhatod hogy pontosan hol, milyen minőségben jön. A 6 féle talizmán 5 féle erősségi szintben farmolható. Ezen itemeket érdemes kellemetlen bossok ellen bevetni, ahol az alap felszerelés nem ér túl sokat.Harcos Mód (Harci Aura)
A harci aura egy speciális talizmán, ami sosem törik el. Előnye hogy nagyban erősíti a statpontjaidat. 3 féle erősségben létezik, illetve ez egy szinthezkötött item. A spawnon található NPC -nél lehet beváltani a bossokból szerezhető speciális itemeket, illetve ugyancsak bossokból lehet szerezni a fejlesztéseket hozzá.

Harcos Módok készítésénél többfajta nagyerejű tárgy kell. Az egyik a "
Behemoth" bossból esik ami az "i9 [Military Grade] Processzor". Ez a boss az "Ősi Város" főbossa. A Következő a "Vérlord Orb " ami a "VérLord" -ból esik, ez a boss a "Wanderer" dungeon fő bossa. A következő item a fejlesztésnél kell, ez a "FúziósBot Orb" amit az "Instabil Fúziós Bot MK2" nevű bossból esik, ami a "Labor" dungeon legelső bossa. A végső fejlesztést adó item a "Magfúziós Orb". Ez az item a "Magfúziós Pusztító" bossból esik, amit az "Ark Csillaghajó" dungeonjának első bossa.

1x
i9 [Military Grade] Processzor + 1x Vérlord Orb = HarcosMód T1  [LvL200 után használható item]
HarcosMód T1 + 1x FúziósBot Orb = HarcosMód T2                          [
LvL400 után használható item]
HarcosMód T2 + 1x Magfúziós Orb = HarcosMód T3                          [
LvL800 után használható item]


Exkavátor (Betörhető Itemekhez)

Ezt az itemet a spawnon lehet megvásárolni NPC -nél 500Echos -ért. Ez arra való, mikor szereztek egy rakat felesleges itemet a mágikus tekercsekből és ezzel az eszközzel be lehet törni, ezáltal többféle anyagot kapunk belőle. Mindegy milyen minőségű itemet zúzol be, mindig ugyanakkora esélye van hogy mit kapsz. Nem kapsz több tárgyat belőle, sem jobb minőséget.

Amik jöhetnek:
"
Karbon" - ez az alap item ami jöhet. Érdemes minél többet gyűjteni belőle, mert ez az összes crafthoz kell!
"
Titánium Por" - ez már egy ritkább cucc.
"
Platina Szilánk"
"
Üvegszál"
"
Kalibrátor"
"
Kondenzátor" - ez is egy ritka item ami jöhet.
"
Manipulátor" - ez a legritkább item.

  4x
Karbon + 64x Titánium Por = 1x Ritka Mágikus Tekercs
  8x Karbon + 32x Platina Szilánk = 1x Epikus Mágikus Tekercs
16x
Karbon + 16x Üvegszál = 1x Misztikus Mágikus Tekercs
32x
Karbon +   8x Kalibrátor = 1x Legendás Mágikus Tekercs
64x
Karbon + 16x Kalibrátor = 1x Isteni Mágikus Tekercs
48x Karbon +   4x Kondenzátor = 1x Felsőbbrendű Mágikus Tekercs
64x
Karbon +   2x Manipulátor = 1x Ultimate Mágikus Tekercs


Javító Kalapács (Randomizált Itemeket lehet vele javítani)
Ezt az itemet a spawnon lehet megvásárolni NPC -nél, viszont ez nem pénzbe kerül, hanem az "Ősi városból" szerzett bizonyos ereklyéket kell beváltani hozzá. A kalapács az item maximális tartósságának 20% -kát javítja meg. A hozzávalókat érdemes farmolni, mivel hosszú távon hasznossá válik

A kalapácsot többfajta item kombinációjából kaphatod meg:
       1x
Régi Akkumlátor + 1x Arany Teleszkóp = Javító Kalapács
       1x
Régi Akkumlátor + 1x Számítógép = Javító Kalapács
       1x
Régi Akkumlátor + 1x Napelem = Javító Kalapács
       1x
Régi Akkumlátor + 1x Rugó-Acél Rács = Javító Kalapács
       1x
Régi Akkumlátor + 1x Defibrillátor = Javító KalapácsVillanás (átvillanás)
Ezt az itemet a spawnon lehet megvásárolni NPC -nél, viszont ez nem pénzbe kerül, hanem farmolt itemeket kell beváltani. Ezen itemek bármely alap mobból esnek. Az item egy hasznos tárgy. Halálkor általában nincs /back parancs. Ez az item orvosolja ezt a problémát. Ez egy fogyó eszköz, ami általában használat után eltörik. Érdemes farmolni belőle bőven elegendőt és dungeonos kalandoknál használni :)

Ebből az itemből kétféle létezik, az
egyiknek van lehülési ideje ami egészen pontosa 5 perc, viszont csak 4 használat után törik el, a másikhoz legalább 400 -as szintűnek kell lenni, ennek nincs lehülési ideje, viszont azonnal eltörik használat után.