Ark

ez a spawn pálya

- el tudsz jutni a többi pályára teleportokon keresztül.
- tudsz vásárolni npcktől, beválthatod bányászott kristályaidat fegyverekre, páncélokra, vagy halászott cuccaidat pénzre, hasznos holmikra
Ark egy űrhajó, amivel a Földre jöttetek vissza, hosszas kolonizálás után végre megérkeztetek az ősi földre..

Azarisz

ez egy ősi város

- tudsz kincseket keresni
- tudsz pvpzni
- tudsz felfedezni
- viszont nagyon erős mobok vannak mindenhol
- találkozhatsz Bossokkal is
Maramában található ősi város, mely egy méretes szigetre építettek az acélkorban. A szigetet azóta több földrengés súlytotta, ez meg is látszik az összeképen. Az idő vasfoga megkoptatta a város fénykorát.

Terra

ez a vadon pálya

- itt tudsz királyság alapítás után területet foglalni
- tudsz bányászni, illetve gyűjtögetni
- felfedezheted a területet
- harcolhatsz szörnyekkel, mobokkal
- amit csak szeretnél
Maramában található az ősi Afrika térségében, a nagy civilizációs bukás után több ezer évvel később. Terra neve az új világot jelenti, az új földet ahol végre az emberek békében élhetnek.

Terra - Nether

ez a Nether pálya

- ezt a területet csak felfedezni lehet, de területet levédeni nem lehetséges. A területen rettenetes körülmények uralkodnak, így a játékosnak nem csak az életét fenyegető szörnyekkel kell megvívnia, hanem a Természet borzasztó erejével is.
Terra alatt, a vastag alapkőnek nevezett réteg alatt található ez a terület. Ez a világ furcsa, bizzar, lávában gazdag, sok érdekes lelőhely és teremtmény található rajta, amik segíthetik a lakosok túlélését. Csak speciális portálokkal lehet megközelíteni a helyet.

Terra - End

ez az End pálya

- ezt a területet csak felfedezni lehet, de területet levédeni nem lehetséges. A területet az Endermanok uralják, ismeretlen népek, akik építészetben és kincsekben gazdag világát ősi tekercsek írják le.
Marama bolygó üreges belső magjában található ez a hatalmas űrszerű hely, ahol a furcsa gravitációs anomáliának hála lebegő szigetek alakultak ki. Ide csak az ősök által épített portálokon lehet eljutni.