Kezdőknek

gyorstalpaló

A szerver fő szegmensét képezi a Faction alapú levédéssel tarkított pvp és pve. A pályán bár lehet harcolni egymással, raidra nincs lehetőség. Ezáltal nem kell aggódnod hogy amit építettél, azt lerombolják.


Pályák:

- Ark: ez egy űrhajó, amivel az ősi földre érkeztetek. Itt lehet küldetéseket felvenni, vagy megismerni a sztori halvány részleteit, illetve itt találjátok a Marketet ahol kereskedni tudtok, illetve innen tudtok teleportálni Terrába.
- Terra: ez a vadon, itt lehet királyság alapítás után [/f create klánnév] területet védeni [/f claim]. Ezzel a paranccsal 1 chunk méretben (vagyis 16x16x256) lehet védeni. Ha látni szeretnéd, hogy mit fogsz levédeni, nyomd meg az F3+G gombot. Terület védés után tudsz bázis otthont beállítani [/f sethome] ami után oda is tudnak teleportálni klántársaid [/f home]. Klántársakat a [/f invite haverneve] paranccsal tudsz meghívni.

Szeretnék levédeni területet, na de hogyan?

1. Készítesz egy klán  /f create klánnév
    Vagy csatlakozol egybe, úgy hogy barátod bepötyögi hogy:
/f invite
barátneve, majd te beírod hogy: /f join klánnév

Keress újfajta érceket, vagy keresd meg a lehulló meteoritokat!

Tipp: Próbáld fejleszteni a szintedet!
         Próbálj nem túlságosan elkóborolni az elején!
         Próbálj barátokat találni, akivel együtt építitek ki a bázisotokat! A mobok itt pokoli erősek és elkél 1-1 biztonságos terület hidd el!
         Lehetőleg ne bányában lakj, mivel olyan szörnyekkel is összefuthatsz, akikkel nem szívesen innál meg egy jó pofa sört.